Välkommen till Zumba® Sol!

Har du hittat hit har du hittat rätt om du är sugen på ett riktigt roligt träningspass!! Om du vill ha gruppdynamik, spänning och kondition som en vanlig del av din veckoschema då skulle Zumba® passa dig! Skaka loss till festliga latinska och internationella rytmer och ha kul medan du tränar hela kroppen utan att märka det.

En garanterad energikick!

Vi erbjuder olika Zumba® nivåer så att dem flesta kan träna hos oss, oavsett dem är vanna med träningen eller inte :).

Zumba®: Det är ett dans-fitness latin inspirerad träningsform som blandar hög tempo och lugnare koreografier för återhämtning (intervallträning) som alla kan följa, där vi har jättekul och tränar hela kroppen!!! En smart blandning helt enkelt!! Inga förkunskaper krävs! För dig som vill träna utan att märka det och ha kul!! Rörelserna är enkla och lätta att följa så du kan snabb ta i mer och själv välja att höja intensiteten du vill träna på.

 

Zumba Gold® : För dig som är aktiv senior samt för dig som precis har börjat din resa till en frisk och hälsosam livsstil. Vi ändrar rörelserna och minskar tempot så att det passar dig. Vad förblir gemensamt med vanlig Zumba® är allt som gör att Zumba® är så kul: den glada latinska musiken, såsom salsa, merengue, cumbia och reggaeton samt den spännande, lätt att följa, och uppfriskande fest-liknande atmosfären.spotify finalLyssna på våra spellistor på Spotify och känn den latinska glädjen! Klicka här: icone musik rose

Vill du träna med oss? Säkra din plats nu B)

Anmäl dig här : Jag vill dansa Zumba®!

Zumba® Sol Stockholm