NYA PASS!!

PROVA PÅ VID NACKA FORUM

Nu har vi möjligheten att öppna nya Zumba och Yoga för seniorer pass på Senior i Nacka mötesplats - NYA GATAN 14 (mittemot Nacka Forum)!!
Kom och testa!!!

NYA GATAN 14 (NACKA FORUM) - 20/9 OCH 3/10

2 prova på tillfälle för Zumba Gold

Zumba är en latin inspirerad träningsform som blandar ihop dans och fitness. Passet är som en fest och man tränar hela kroppen utan att märka det. Det finns inga förkunskaper för att dansa Zumba och alla nivåer är välkomna!! Zumba Gold riktar sig till dig som är aktiv senior eller pensionär och vill motionera och ha roligt samtidigt. Tempo och rörelse är anpassade till just dig.

Vi har ordnat 2 prova på tillfälle för endast 50kr där du kan testa och känna efter om det är något för dig. Kom och testa!
Obs!! BOKNING KRÄVS pga begränsad antal platser.

NYA GATAN 14 (NACKA FORUM) - 20/9 OCH 3/10

2 prova på tillfälle för CIRCL Mobility (YOGA)

yoga senior

"Släpp - Återställ - Förnya" är CIRCL Mobilitys mantra. Ett pass som använder andningen och yoga rörelser för att mjuka upp dina leder och stärka hela kroppen så att du klarar vardagslivet gallant. Passet är 45 minuter och öppet till alla. CIRCL Mobility passar utmärkt till dig som är senior eller dig som kanske inte vågar testa yoga fullt ut :).

Vi har ordnat 2 prova på tillfälle för endast 50kr där du kan testa och känna efter om det är något för dig. Kom och testa!
Obs!! BOKNING KRÄVS pga begränsad antal platser.

BOKA DIN PLATS

Prova på pass körs på Senior i Nacka mötesplats – Nya Gatan 14 (mittemot Nacka Forum).

Fyll formuläret nedan och boka din plats.  Du kommer att få ett automatiskt bekräftelse. Om du inte får det, mejla Melissa på info@zumbasol.se. 

  Välj

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Frågor:

  TRÄFFA

  VÅR INSTRUKTÖR

  MELISSA PILOT

  Skicklig instruktör med många år erfarenhet

  Hej! Det är jag som är Melissa och grundare till Zumba Sol.

  Jag brinner för hälsan (och teater!) och är utbildad Zumba instruktör, gruppträning instruktör, kostrådgivare, hälsocoach, samt är certifierade Yoga instruktör.

  Med mina rötter i Karibien har salsa och merengue alltid funnit i mitt liv och jag älskar att dansa. Jag är fransk och började dansa Zumba i Paris år 2008 och blev omedelbart fast.
  När jag flyttade till Stockholm år 2010 grundade jag Zumba Sol.
  Att Zumba fokuserar på glädje och att träningen blir som en fest talar verkligen för mig. Yoga ger mig en fin balans och hjälper mig vara i kontakt med min kropp för att ta hand om den på bästa sättet. 
  Så om du vill uppleva Zumba eller Yoga med en fransk touche kom och prova ett pass med mig!!
  Välkommen!