Home Röda Bergen

Röda Bergen

INTRESSEANMÄLAN!!

PROVA ZUMBA GOLD och YOGA I VÅR 2024

Nu erbjuder vi möjligheten att prova på båda Zumba Gold och Yoga för seniorer på Röda Bergen i vår 2024. Anmäl ditt intresse och vi hör av oss så fort vi har fått ihop ett datum!!!

INTRESSEANMÄLAN RÖDA BERGEN (norrmalm)

Prova Zumba Gold för 50 kr!

Zumba är en latin inspirerad träningsform som blandar ihop dans och fitness. Passet är som en fest och man tränar hela kroppen utan att märka det. Det finns inga förkunskaper för att dansa Zumba och alla nivåer är välkomna!! Zumba Gold riktar sig till dig som är aktiv senior eller pensionär och vill motionera och ha roligt samtidigt. Tempo och rörelse är anpassade till just dig.

Blir du nyfiken? Tryck på knappen nedan och anmäl ditt intresse. Vi återkommer så fort vi kan.

INTRESSEANMÄLAN RÖDA BERGEN (norrmalm)

Prova YOGA Mobility för 50 kr!

yoga senior

"Släpp - Återställ - Förnya" är YOGA Mobilitys mantra. Ett pass som använder andningen och yoga rörelser för att mjuka upp dina leder och stärka hela kroppen så att du klarar vardagslivet galant. Passet är 45 minuter och öppet till alla. YOGA Mobility passar utmärkt till dig som är senior.

Vill du testa? Tryck på knappen nedan och anmäl ditt intresse. Vi återkommer så fort vi kan.

INTRESSE ANMÄLAN VT-24

Fyll formuläret nedan och anmäl ditt intresse till att prova på Zumba Gold eller/och Yoga Mobility.  Du kommer att få ett automatiskt bekräftelse att vi har fått din intresseanmälan. Om du inte får det, mejla Melissa på info@zumbasol.se. 

  Välj

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Frågor:

  TRÄFFA

  VÅR INSTRUKTÖR

  MELISSA PILOT

  Skicklig instruktör med många år erfarenhet

  Hej! Det är jag som är Melissa och grundare till Zumba Sol.

  Jag brinner för hälsan (och teater!) och är utbildad Zumba instruktör, gruppträning instruktör, kostrådgivare, hälsocoach, samt är certifierade Yoga instruktör.

  Med mina rötter i Karibien har salsa och merengue alltid funnit i mitt liv och jag älskar att dansa. Jag är fransk och började dansa Zumba i Paris år 2008 och blev omedelbart fast.
  När jag flyttade till Stockholm år 2010 grundade jag Zumba Sol.
  Att Zumba fokuserar på glädje och att träningen blir som en fest talar verkligen för mig. Yoga ger mig en fin balans och hjälper mig vara i kontakt med min kropp för att ta hand om den på bästa sättet. 
  Så om du vill uppleva Zumba eller Yoga med en fransk touche kom och prova ett pass med mig!!
  Välkommen!